Hvem er vi

Denne siden eies og driftes av Oslo Bispedømmekontor, Org. nr. 818 066 872, St. Halvards plass 3, 0192 Oslo, og står som behandlingsansvarlig av personopplysninger.

Hva registreres

Matomo (Piwik)

VENTIL.NO benytter seg av Matomo Cloud – en webanalysetjeneste levert av Matomo. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som vi bruker til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet vårt.

For å måle bruken av nettstedet samler Matomo inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet. Disse gir oss informasjon om for eksempel hvilken type nettleser du bruker, hvordan du fant nettsiden vår og hvilke undersider du besøkte på VENTIL.NO

IP-adressen som samles inn anonymiseres slik at det ikke er mulig for oss å kunne tilbakespore og/ eller identifiserer en enkeltbesøkende på nettsiden.

Google reCAPTCHA (Spam beskyttelse)

Vi benytter oss av Google reCAPTCHA som spambeskyttelse på vår nettside. Google sin personvernerklæring og brukervilkår er gjeldende her.

Personopplysninger

For å kunne behandle forespørsler via kontaktskjema er vi avhengig av at informasjon om deg som kunde oversendes til Oslo Bispedømmekontor via e-post, dette er informasjon som Navn, E-post og ev. andre personopplysninger som velges å oppgis i meldingen.

Velge bort informasjonskapsler

Om du ikke ønsker at informasjonskapslene skal lagres i din nettleser må du selv gå inn i innstillingene i den aktuelle nettleseren og deaktivere denne funksjonaliteten, se linker til veiledninger under. Merk at denne innstillingen kan føre til at enkelte nettsteder ikke fungerer optimalt.

Veiledning for Google Chrome
Veiledning for Firefox
Veiledning for Safari
Veiledning for Microsoft Internet Explorer
Veiledning for Microsoft Edge

Du kan også lese mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.